MODA SI STIL !

//MODA SI STIL !

MODA SI STIL !

Ma tot gandesc la anii copilariei mele. O fetita slabuta si baietoasa de provincie, care sarea gardurile vecinilor si se cocota cu baietii in copaci la furat cirese…. O familie de clasa mijlocie, cu o mama muncitoare pana in maduva oaselor. Nu pot uita ca atunci cand se intorcea de la serviciu, pe la 3-4 dupa amiaza, se apuca de treburile casei, care nu erau niciodata putine.

  Mama, o femeie frumoasa, careia viata ii jucase feste si care oricat de mult ar fi muncit, gasea timp sa isi faca parul, unghiile, sa se macheze, sa-si faca propriile haine din revistele de profil din Germania de la vremea aceea, si sa se asorteze cu tot felul de gablonturi in care eu imi bagam nasul mai mereu.

  Da! Pe langa serviciu, treburile casei, o viata nu tocmai fericita, mama isi gasea timp si pentru pasiunea ei, croitoria si scoatea din mainile ei lucruri minunate. Ne imbraca pe mine si pe frate-meu, vecine si prietene, toata lumea venea la ea.

   Am invatat de la mama mea ce este eleganta si bunul gust. Nu i-am adoptat stilul, mult prea clasic pentru firea mea, dar zic eu ca am deprins cat de cat simtul esteticului.

   Viata m-a invatat asa: nu exista un stil anume pentru toti, cu totii suntem diferiti. Un trend nu ne poate defini pe toti si fiecare in parte ar trebui sa-si construiasca propriul stil. Nu ii inteleg pe cei care poarta “uniforme” cum le numesc eu. “Uniforma” este de regula o boarfa aruncata in scarba pe ea de vreo vedeta care poate genera ideea ca daca te imbraci asa esti cool. De regula in jurul “uniformei” se creeaza mare senzatie….

  Nu toti putem purta orice! E atat de usor sa cazi in ridicol cand vine vorba de tinute…

   Daca nu poti fi original, atunci macar fii clasic. Stilul clasic e forever, ascunde faptul ca nu te pricepi in a adopta un alt stil si prinde bine cam pe oricine 😉

 

28 Mai 2017

 

2017-11-20T12:28:42+00:00

Despre autor: